• New
Ръчно рисувани китайски картини, картина Пейзаж на династията Тан (618--907) в Китай, безплатна доставка

Ръчно рисувани китайски картини, картина Пейзаж на династията Тан (618--907) в Китай, безплатна доставка

Rating 
BGN 35.00
BGN 42.90
-18 %

Налично
Налично


Китайската живопис е една от най-ярките страници в историята на китайската култура и цивилизация. Вие сте едно от съкровищата на Китай. Различни видове китайска живопис, най-известните в историята на китайската живопис, както следва : характер, пейзаж, воден пейзаж, цветя и птици .. Те са символи на истински живот и красотата на природата. Ако сте събрали, аз мисля, че той ще донесе щастие.!
Ако купувате имам 2 или повече от 2 теми. Аз ще ви дам с отстъпка .
2-3 предмета, отстъпка от 10%. 4-6 предмети, отстъпка 15%. 7-10 предмети, отстъпка от 18%. достигне или ефективна стойност 11 теми, моля,пишете Ми, отстъпката ще е по-висока от 20%.
Връщане : ако имате някакви проблеми, когато получавате на вашия продукт, моля, свържете се с нас, без колебание в рамките на 3 дни.Разбира се, ако не сте доволни от покупката, моля изпратете обратно на стоки в рамките на 14 дни .Ние ще се радваме да обменя, заменя или да си пълен плащане.Ако ви харесва нашия продукт(и) или имате някакви въпроси към него, моля, свържете се с мен, преди да си процент. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. И вие ще получите отговор в рамките на 24 часа.
Контакт : Ако ви харесва нашия продукт(и) или имате някакви въпроси към него, моля, свържете се с мен, преди да си процент. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. И вие ще получите отговор в рамките на 24 часа.
Ако не сте доволни от моите стоки или услуги, моля, свържете се с мен, и ще я изправя всяка грешка, преди да оставите ми отрицателна обратна връзка. Моята цел е да угоди на своите клиенти и да изградим добри делови отношения.

Спецификация

търговска марка:
эдмугрел
Режим на рамката:
Без Рамки Огледала
Стил:
Традиционен
оригинал:
ДА
Среден:
Акварел
Поддържаща База:
Хартия
Рамка:
No
Продукти:
Пейзаж
Тип:
Смесени Медии
Размер:
95см*55см
Десетилетие:
618--907
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)
Тип:
Ръчно рисувани
Тип калиграфия и живопис:
Китайска живопис

Избор на клиенти