• New
Модел Сай-25 пробен помпа налягане

Модел Сай-25 пробен помпа налягане

Rating 
BGN 26.00
BGN 27.20
-4 %

Налично
Налично

Модел Сай-25 пробен помпа налягане
Експлоатация и поддръжка :
1. Всички компоненти трябва да бъдат проверени, ако връзката е затворен или не преди изпитването помпа, манометър е нормално или не, и от газопровода е, помпа работна среда за 5 ~ 50 ° C вода, емулсия или вискозитет 2; / С масло. Забрана за използване на утайки и други замърсители не е чиста вода.
2.за повишаване на ефективността на изпитване целеви контейнери или оборудване могат да бъдат първо се пълни с вода, а след това свързани към напору бала тръба на помпата.
3.в процеса на изпитването, ако е открит въздух вътре,можете да отворите воден клапан, докато въздухът не излезе накрая.
4.In процесът на налягане, ако установите някакво явление, изтичане на вода, трябва веднага да спре да работи за проверка и ремонт, е строго забранено при изтичане на да продължи да се увеличава налягането.
5.след завършване на теста се отпуснете воден клапан, налягане, за да избегнете повреда на съоръжения.
6.Do капе вода вътре в помпата, когато отрежете му след употреба, да се накиснат в малко количество масло, за да се предотврати корозия на метала.
ДОСТАВКА :
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАДЕНИ СТОКИ.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ ДА ИМА МЯСТО, ДОКАТО ПЛАЩАНЕТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА, ИЗПРАТЕН ВИ. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи).

Спецификация

Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
Номер На Модела:
САЙ-25
силата на:
Електрически
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Структура:
Мембранен Помпа
Теория:
Бутало На Помпата
Горивата:
dc
Приложение:
трансмиссионная течност
Дължина на маркуча:
1.2 м
Тип:
Хидравличен
Капацитет на резервоара за вода:
5L
Материал:
чугун

Избор на клиенти