• New
Перфектен микро-електрическа помпа масло съоръжения 30l/min 370w 380v50hz за горивната система

Перфектен микро-електрическа помпа масло съоръжения 30l/min 370w 380v50hz за горивната система

Rating 
BGN 200.00

Налично
Налично


ШЕСТЕРЕННЫЙ МАСЛЕНА ПОМПА СЕРИЯ WCB
Има пиньон, вал, помпа, формирана уплътнение на вала. Обратно термообработана с висока твърдост и якост, а вал е с работещите в взаимозаменяеми втулках. Всички части на помпата, смазани почивен среда, когато помпата работи автоматично за постигане на поставената цел.
Има добре проектирани дренажни и обратно водопречиствателни инсталации на помпи, зъбни предаване, выдерживающие крутящее усилия при работа в най-ниския диапазон, така че носещата натоварване са малки, износване на помпата висок.
Помпата има предпазен клапан и като защита от претоварване, предпазен клапан пълен обратен поток изключва налягане на помпата номинална налягане 1,5 пъти, в съответствие с реалните нужди също може да бъде приключен в рамките на обхвата на натиск и други разрешени настройки. Но имайте предвид, че този предпазен клапан предпазен клапан не може дълго време да работи, ако е необходимо се инсталира в процес на подготовка.
Надвес от шпиндела край на помпата, за да се види, за въртене по посока на часовниковата стрелка.
Приложения :
Микро-шестеренный помпа WCB могат да бъдат използвани в системата за изпомпване на масла бустерный помпа; той може да се използва в горивната система, трансмисията, компресия, горивата ТНВД помпата; в хидравлична система, използвана за осигуряване на хидравлична мощност хидравлична помпа; всички промишлени зони, като смазочен помпа.
Употреба :
Шестеренчатый помпа WCB Micro е в състояние да изпомпва течност вискозитет 1-8 градуса E неутрален пречистване (например : масло, керосин, дизелово гориво и други минерални масла, както и различни растителни масла) от един контейнер в друг контейнер.

Спецификация

Налягане:
Ниско Налягане
Структура:
Шестеренный Помпа
силата на:
Електрически
Теория:
Центробежна Помпа
Номер На Модела:
wcb-30
Използването на:
Маслени
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Приложение:
помпени масло
Горивата:
Електрически
Диаметър (мм):
20
КОМБИНИРАН РАЗХОД(Л / МИН):
30
Главата(м):
30
Мощност(W):
370
Напрежение:
380V/50hz
Засмукване (м):
3
Неутрална течност, слуз:
1-8 градуса
Скорост:
2800р / мин
Главата на помпата:
чугун
скоростна помпа:
чугун

Избор на клиенти