• New
Оригинален и нов 6.5-инчов TFT LCD екран C065GW02 V1 400 (RGB)*234 за авто DVD безплатна доставка

Оригинален и нов 6.5-инчов TFT LCD екран C065GW02 V1 400 (RGB)*234 за авто DVD безплатна доставка

Rating 
BGN 38.00
BGN 48.00
-21 %

Налично
Налично


Топли съвети
1 .в случай на някакви грешки, моля отворете вашата машина и потвърдете, че подробност е точно тази, която ви е необходима.Ако не сте сигурни, че ние сме тук за вас по всяко време !
2. Моля, не забравяйте да ни остави да си на точното пълното име и телефонен номер при попълване на информация за купувача, за да корабната компания може лесно да се свържат с вас !
3. моля, свържете се с местния пощенски кабинета за доставка, след като получи информация за това, че подробност вече се намира във вашата страна !
4.моля, не бързайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми, преди или след покупката.Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100% . условия на плащане
1 .пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след поръчка.
2. ще направим доставка на стоките в рамките на 3 работни дни след получаване на вашето плащане
3.купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани от неговата страна.За да се гарантира ,че ще получите вашата поръчка без данъци при вноса, ние я обяви за "подарък" или "модел".с по-ниска стойност.Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарната цена на продукта, и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувачите . Доставка и товаро-разтоварни дейности
1 .Уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон информация са верни.
2. стълб HK, стълб SG, DHL, FEDEX, TNT, UPS и EMS разположение .
3.ние ще осигурим чрез проследяване на никой за целия метод перевозкы на пратката.Можете да го следите в своя официален уеб-сайт.
4. купувачите от Бразилия трябва предварително да предостави на CPF номер, ако сте избрали DHL или UPS,в противен случай ние трябва да изпрати продукта чрез EMS.

Спецификация

Съвместим Марка:
Универсален
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
Номер На Модела:
C065GW02 V1
търговска марка:
htytech
Размер На Екрана:
Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей

Избор на клиенти