• New
Прахоустойчив Козметични Хлопчатобумажный Кутия За Съхранение / Капачка Флип Памучен Тампон Кутия / Тенис На Козметични Кутия За Съхранение /Акрил Контейнер Орган

Прахоустойчив Козметични Хлопчатобумажный Кутия За Съхранение / Капачка Флип Памучен Тампон Кутия / Тенис На Козметични Кутия За Съхранение /Акрил Контейнер Орган

Rating 
BGN 13.00
BGN 13.66
-5 %

Налично
Налично


За плащане ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни.
За доставка по целия свят доставка. (С изключение на някои страни и APO/FPO) поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Добре следете изпращането и се свържете с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите. Поради състоянието на запасите и реактивна краката решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Данъци и такси. Вашата държава може да начислява допълнителни данъци и такси с вашия продукт, когато той се доставя на вашата страна.
Рекламации и връщане имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаване. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да Ви издадем на връщане или подмяна. Тук няма изключения! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

Спецификация

Материал:
Пластмаса

Избор на клиенти