• New
45W LED RGB dmx optical fiber engine,ac85-260V input;DMX512 signal input;работа с конзола DMX, DMX master controller

45W LED RGB dmx optical fiber engine,ac85-260V input;DMX512 signal input;работа с конзола DMX, DMX master controller

Rating 
BGN 144.00

Налично
Налично


Супер ярък източник на фибри обнародването Led обнародването на ново поколение мултифункционален на енергоспестяващи екологично чист източник на светлина за източник на светлина се приема внесения чип управление микрокомпютър, и чип Сид най-високата мощност на Тайван Epistar трицветна, там поклонниците на модул захранване за превключване. Интерфейс протокол на международния стандарт DMX512/1990, използвайки електронна технология за смесване на трехцветных цветя, цветни преливки, цветни скокове, богати на цвят, украсена с предоставените отлични резултати и силна производителност, дълбоко укоренившуюся, ефектът е много повече, отколкото предишната досадна лампа с нажежаема жичка, в голяма степен замененная неонови тенденция. Цветна градиент тематична осветление, подобно на бавно преместване на блестяща дъга, в тишината на нощното небе ясно показва статичную и динамична смесица от красиви екрани, цветни, цветни, които са отворени очи. Опиянен, като че ли хората с физически и психически толкова уморени от деня, в който дойде в рая на Земята, да бъдеш в рая между тях.
1, разход на енергия на машината, висока яркост, дълъг живот, обикновено до 50,000 часа, което е 10 пъти живота на обикновения източник на светлина, освен това, работейки температурата не е висока, позволете ми да е обикновен източник на електрическа светлина по време на работа, когато температурата е твърде висока, което води почерневшее и сгоревшее извън влакна, стъклени влакна лесно към проблемите на остаряването.
2, led източник на светлина се използва низковольтный източник на постоянен ток, лампа, генератор на високо напрежение не се произвежда от човешкия риска от токов удар.

Спецификация

Тип Елемент:
Оптични Тела
Номер На Модела:
LED-DMX512-45W-RGB
търговска марка:
РИТА ВЕЛА

Избор на клиенти