• New
Нова Акумулаторна Батерия Електрически Масажор За Очи Топла Студена Машина За Грижа За Очите Вибриращ Масажор Устройство За Премахване На Бръчки Изсветлител За О?

Нова Акумулаторна Батерия Електрически Масажор За Очи Топла Студена Машина За Грижа За Очите Вибриращ Масажор Устройство За Премахване На Бръчки Изсветлител За О?

Rating 
BGN 86.38

Налично
Налично

Нова Акумулаторна батерия Електрически масажор за очи топла студена машина за грижа за очите вибриращ масажор устройство за премахване на бръчки изсветлител за очите високо качество от 10 години опит в производството на
Функции :
Той помага да се бори с проблеми с очите, като подуване, умора, сухота в очите и тъмни кръгове и т.н., за Да се предотврати ранни бръчки около очите, а също и да накара очите да светят и да се зарежда по всяко време.
1. облекчаване на умората
2. Премахване на тъмните кръгове и подпухналостта под очите.
3. облекчаване на болки около очите.
4. облекчаване на подуване на очите.
5. предотвратите появата на бръчки на очите.
Режими и ръчно управление :
1. горещ режим : за активиране на очите.
Постоянна изпичане с температура от 40 градуса по Целзий е подходяща температура за лечение на най-чувствителна и крехка кожа около очите. Постоянна топлина може да накара очите бързо се отпуснете и активиране на клетките на очите, отслабване на отлагане на меланин и премахване на подпухналостта и тъмните кръгове под очите.
Нивото на глезена : 37 градуса по Целзий
Второ ниво : 38,5 градуса по Целзий
Трето ниво : 40 градуса по Целзий
При стартиране на устройството първо направете го на първото ниво, а след това настройте на най-високо ниво в съответствие с вашите сетива. Да се пази купа от студ боли. С помощта на хранителна течност заедно, за да получите най-добрия ефект. Бавно движете уреда около очите. Обработка на едното око в продължение на повече от 85 секунди. След това точно масаж на друга очите.

Спецификация

Приложение:
Лицето
Материал:
Пластмаса
търговска марка:
icarekit
Състояние:
НОВО
Тип:
масажор за очи
КОД:
420948
Произход:
Китай

Избор на клиенти