• New
50шт зърното костюм 20 mm кръгла тръба. Птица Пиле птица пъдпъдъци пиенето пиенето

50шт зърното костюм 20 mm кръгла тръба. Птица Пиле птица пъдпъдъци пиенето пиенето

Rating 
BGN 57.60

Налично
Налично


Описание На Продукта :
Пилешки залъгалки-това са клапани, които отделят капка вода всеки път, когато ги изгори.
Пиенето в стил ниппеля обикновено е използвана от професионални птицеводами в продължение на много години в много изключителни причини. Повече няма вода в кърмата. Не проливайте и не се накисва гнездовой материал, за да бъде можеха да получат естествено гравитационното храната прясна, чиста вода, без болести.
Все повече и повече земеделски производители-кокошките на двора се съгласяват свободно да направи САМ или да направите дома си своя собствена система за поливане на зърната своите пиле стаи, защото лесно и бързо се строи. Спестете пари и спестете време в грижа за пилета. Дори да си тръгнеш от града за уикенда, няма да се притеснявате за опаковката.
Този списък се състои от 50 бр, защелкивающихся и фиксирующихся зърната пилешки поилки . Всеки блок разполага с 360 градуса на главата ниппеля от неръждаема стомана, която ще работи под всякакъв ъгъл. Предмет на лесно се монтира на PVC-тръби, пятигаллонное кофа или контейнер. Просто вкрутите винт в своето просверленное дупка. Никакъв опит не се изисква. Дизайн червен цвят привлича птици, за да ги намерите по-бързо в употреба, независимо от това дали са дневни или 5-годишни. Именно той е отличен за бройлери, пластове, животновъди, молодок, пилета, патици, пъдпъдъци и други ловни птици. Те всички обичат твоите зърната поливальщика.
Инструкции И Забележка :
1. използвайте бормашина с размери 11/32" при ниски обороти в минута за PVC, кофа или контейнер с дебела пластмасова стена.

Спецификация

Размер:
XS
Тип:
Селскостопански Животни
Вид Селскостопански Животни:
Пиле
Номер На Модела:
LS4CUP50
търговска марка:
LS
Материал:
Пластмаса
Цвят:
червен и жълт
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)

Избор на клиенти