• New
За дънната платка за сървър T410 M638F 0M638F CN-0M638F, напълно тествани

За дънната платка за сървър T410 M638F 0M638F CN-0M638F, напълно тествани

Rating 
BGN 259.20

Налично
Налично


Бележки Към Закупуване На
(Моля, внимателно прочетете преди да поръчате. След като направите поръчка, това означава, че сте съгласни с правилата на нашия магазин.)
1. MLLSE-това е запазената марка на нашата компания.
2. условия на доставка FOB Шенжен, ние не поемаме никакви тарифи, причинени от страната на дестинация. Но ние можем да следваме вашата заявка напишете ниска цена като се обяви значение за митниците.
3. батерията е установен стока при доставка. Ние ще го кога ще изпратим пратката.
4. параметри на продукта може и да не са верни, моля, използвайте данните на официалния сайт като стандарт или се обърнете към центъра за обслужване на клиенти.
5. продуктът се използва (или ремонтирана), не измеряйте му по новите стандарти. По повърхността На продукта могат да бъдат драскотини, но това по никакъв начин няма да повлияе на използването му. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде най-добрия вариант.
6.ние упакуем парцел силно (не оригинален / на Дребно пакет, който не може да пострада от далечни разстояния на транспортиране).
7. очакваното време на пристигането си е само за ваша информация, моля, обърнете се към крайния срок за доставка на Ali Express.
8. моля, проверете парцел, преди да подпишете. Моля, откажете се подпише, ако не сте доволни от стоката (например, марката, външния вид, повреда и така нататък). След като подпишете колет, това означава, че сте съгласни със състоянието на стоката (ние ще предоставим на гаранция, ако има някакви проблеми с функцията). Ако увреждане на открит след получаване на стоката, моля, дайте пълно доказателство за увреждане, издадено от распакованной видео-и логистична компания.

Спецификация

Тип Гнездо:
LGA1150
Номер На Модела:
T410 M638F 0M638F CN-0M638F
Пристанища:
Локална мрежа
Тип На Паметта:
DDR3
Приложение:
Сървър
търговска марка:
MLLSE
Чипсет:
Intel X58
С процесор:
No
Състоянието На Продукта:
Използван от
Пакет:
No
чипс:
Друго
Тип Гнездо:
Друго
Тип На Паметта:
Друго

Избор на клиенти